2013. április 29.

Best Blog-díjat kaptam!




Ma nagy meglepetés ért: Piroska, a Süssünk-főzzünk együtt!-blog szerzője továbbadta a stafétát – díjat kaptam, Best Blog-díjat!!! :-) Ezúton is köszönöm neki ezt a megtisztelő elismerést, hiszen mindig nagy öröm, ha mások is úgy látják, hogy szép és jó, amit csinálok.
Most azonban rajtam a sor, hogy megnevezzek 4 olyan gasztrobloggert, akit érdemesnek tartok arra, hogy továbbvigyék ezt a címet.
Aki Best Blog-díjat tudhat magáénak, a továbbiakban 3 fontos kötelességének kell eleget tennie:


  1. Meg kell neveznie azt a személyt, akitől a díjat „átvette” - ez ugye nálunk már meg is történt.
  2. Találnia kell 4 olyan gasztrobloggert, akinél a blog tagjainak száma nem éri el a 200 főt.
  3. A kiválasztottakat a blogjukon kommentben értesíteni kell arról, hogy díjat kaptak.


Bizony nem könnyű megtalálni azokat a blogokat, amelyek több feltételnek is megfelelnek. Nevezetesen annak, hogy a receptjeikkel valamilyen szempontból felkeltik az érdeklődésünket, ugyanakkor az ételeket gusztusosan is tálalják, ráadásul még nincs 200 tagjuk. (Azt nem tudjuk, hogy aki már kapott díjat, az kaphat-e még másikat.)
Hatalamas az a szám, ami a gasztroblogok mennyiségét jelenti, nincs lehetőség mindet átnézni, és kicsit mélyebben megismerkedni az adott receptes napló írójával, ezért mi olyanokat választottunk, akiken az utóbbi időben megakadt a szemünk. Ők a következők:


  1. Fekete-Szép Ágnes, a …konyhán innen – kerten túl... szerzője, mert ételeit szeretettel süti-főzi, receptjei pontosak és jók, csodaszép és lényegre törő fotókat készít, és a blogján könnyű eligazodni.
  2. Hajas Hedvig, az Ízharmonikus blog írója, mert fiatal kora ellenére nagyon ügyes, ízlésesen tálal, és mert minden fiatal blognak kell egy új löket, amit jelenthet akár egy díj formájában megfogalmazott apró elismerés is.
  3. Selectfood Alíz, a Selectfood blog tulajdonosa, mert szívügye a természetes alapanyagok, és az is örülhet egy díjnak, aki nagyon otthon van a főzésben.
  4. BéVének, a Narancslekvár blog szerzőjének, mert 2 gyerek mellett nem könnyű helytállni. … és azok a fotók...!

Fogadjátok szeretettel, és kérlek benneteket, adjátok tovább!



8 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon szépen köszönöm! :D

    VálaszTörlés
  2. Nincs mit, Ágica, megérdemled! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a díjat, és gratulálok Nektek is :)! A blogotokhoz szintén, már korábban is jártam nálatok - megcsodálni a Gyökérkenyereteket - de most kicsit alaposabban is szétnéztem. Nagyon szépek a fotók és igazi finomságokat csináltok :)! A macskabolondulásért pedig nálam plusz pont jár ;)!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Macskanyelv!

    Nagyon szépen köszönöm hogy beválasztottatok a 4 díjazottad közé! Örömmel olvastam, hogy a sok-sok gasztroblog között a Select food az egyik, amelyiken az utóbbi időben megakadt a szemetek. :)

    A díjat köszönettel elfogadom, de szeretném tartani magam egy régebbi elképzelésemhez, és nem adom tovább a díjat. A bejegyzés végét máris frissítettem, itt olvashatjátok: http://selectfood.blogspot.hu/2011/02/dijeso-uj-mozgalom-es-zabos-mezes.html#.UX9T17v-nIU ;)

    Üdvözlettel:

    Alíz

    VálaszTörlés
  5. Kedves Hédi, nagyon szívesen, és köszönjük mi is a gratulációt! ;) Örülünk, hogy tetszenek a receptek meg a fotók, mi is így vagyunk a te blogoddal. És a plusz pontot meg külön köszi, mert macskák nélkül az élet olyan lenne, mint egy hideg üvegbura! :D

    VálaszTörlés
  6. Kedves Alíz! Szívesen adtuk tovább, és megértjük az álláspontodat. Köszönjük, hogy megemlítettél bennünket a blogodon!

    VálaszTörlés
  7. Ennek nagyon örülök, köszönöm! :) A másik bejegyzésnél írtam, de itt is mondom, hogy örömmel venném ha újraindulnátok a mozgalmat - bár sajnos elsőre elég röpke életű volt.

    VálaszTörlés
  8. Szia Alíz! Épp ez a szándékunk, hamarosan láthatod is. A receptek már megvannak hozzá. ;)

    VálaszTörlés